ln.keirbafpot%40ressiv.a

ln.keirbafpot%40ressiv.a

Grip op prestaties
Een organisatie waar samen werken aan verbeteringen dagelijkse kost is
Een ontspannen sfeer waarin mensen hun kwaliteiten optimaal inzetten
Rust door orde en overzicht
Een stevig fundament waarmee je het maximale resultaat uit de mensen en machines haalt

Dit is hoe het ook kan.

Onze reis begint met een verbeterbehoefte

Een hogere beschikbaarheid of betrouwbaarheid van het machinepark? Meer doen met minder man? De operationele kosten verlagen? Of heb je een ander productie- of onderhoud gerelateerd vraagstuk? Lees hier hoe je mij kan inzetten. 

 • Illustration

  Fabriekverbeteraar

  Vanuit een project- of leidinggevende rol, lever ik de energie die nodig is om jouw organisatie daar te krijgen waar jij dat wilt. Ik zorg ervoor dat de dagelijkse operatie doorgaat en creëer de rust en ruimte die nodig is voor groei en verbetering. 

  • Lees meer over mijn aanpak

   Je zal mij vaak op de werkvloer zien, tussen de operators en de monteurs. Hier kom ik zelf vandaan en weet daarom hoe belangrijk het is dat het management en de werkvloer op één lijn zitten. Door goed te luisteren en direct te beginnen met het scheiden van hoofd- en bijzaken, dring ik snel door tot de essentie van een vraagstuk. Dit vertalen naar de juiste acties en anderen hierin meenemen, om deze acties te executeren, daar ligt mijn kracht.

   Bij het oplossen van een vraagstuk maak ik gebruik van methodieken zoals Lean Six Sigma en Total Productive Maintenance. Ik grijp mijzelf niet volledig vast aan deze methodieken, maar werk wel vanuit de gedachte hierachter aangevuld met gezond boerenverstand. Het zijn immers methodieken, geen doelen. Hierdoor kan ik de elementen gebruiken die passen bij een organisatie en vraagstuk. 

 • Illustration

  Fabriekfluisteraar

  Je gelooft in verbeteren met je eigen mensen en wilt dit ook zo veel mogelijk met je eigen mensen doen. Ik lever enkel de ondersteuning die nodig is zodat jouw mensen nog efficiënter en effectiever gaan verbeteren. Zie het als een verbetercoach. Twijfel niet langer of jullie wel met de juiste dingen bezig zijn. 

  • Waarbij ik kan helpen

   Meer richting of misschien wel remming, een frisse blik, een sparringpartner, een stok achter de deur, meedenken in plannen, het aanreiken van nuttige tools of wanneer de mensen vastlopen samen een uitweg vinden. 

We starten altijd met een vrijblijvend navigatiegesprek. Waar staan jullie en waar wil je met jouw organisatie naar toe? Aan welke routes zit je te denken om daar te komen? Vanuit het navigatiegesprek bekijken we of en hoe ik jouw organisatie het beste hierin kan ondersteunen. 

Aanvraag navigatiegesprek

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact op voor het maken van een afspraak. 

Bedankt voor je aanvraag

We nemen snel contact op voor het maken van een afspraak.

Can't send form.

Please try again later.