iln.keirbafpot%40ofn

iln.keirbafpot%40ofn

OVER ONS

TOPFABRIEK zorgt ervoor dat productiebedrijven weer de regie krijgen over de prestaties van hun machinepark. 

Waar wij in geloven

Wij geloven dat ieder productiebedrijf een TOPFABRIEK kan zijn. Een plek waar mensen met plezier naar toe gaan, hun kwaliteiten in kunnen zetten en waar ze trots op zijn. Er is zoveel meer mogelijk wanneer mensen hun krachten bundelen. TOPFABRIEK, een plek waar plezier en succes samen gaan. 

Wie wij zijn

Wat ons verenigt is dat we ons graag begeven tussen de mensen en de machines. Het authentieke personeel, de technische omgevingen, vaak gecombineerd met een hoge werkdruk vormen onze passie voor de maakindustrie. 
Door onze ervaring op verschillende lagen in productieorganisaties weten we niet alleen hoe belangrijk het is dat het management en de werkvloer met elkaar verbonden zijn, maar ook hoe we dit voor elkaar krijgen. Hierdoor vormen we een belangrijke spil in verbeteringen. Het is onze missie om van zoveel mogelijk productiebedrijven een TOPFABRIEK te maken. 

Onze kernwaarden

FANATIEK

Streef je net als ons ernaar om het maximale resultaat uit je mensen en machines te halen? 

NO NONSENS

Voel jij ook meer voor praktische inzichten en oplossingen die standhouden in plaats van ingewikkelde theoretische modellen of taal? 

EERLIJK

Verkies jij net als ons eerlijke antwoorden boven gewenste antwoorden, wanneer dit jouw organisatie verder helpt?

GRATIS VERHELDERINGSSESSIE

Een keer vrijblijvend sparren over de thema's waarmee jouw productiebedrijf worstelt? Plan een gratis verhelderingssessie in van 60 minuten.