Image placeholder

Als een magneet word ik getrokken naar daar waar iets écht vast zit in een organisatie en waarom ‘dingen’ dus niet stromen of vanzelf gaan. Wat meestal in een compleet andere hoek zit, dan waar gezocht wordt.

Annelies Visser


- VISIE -

Vaak wordt er gedacht dat je door de weerstand heen moet breken, maar juist wanneer je de weerstand openbreekt, vind je precies daar de versnelling voorwaarts.

- VOORBEELDEN VAN VASTGELOPEN OF MOEIZAME SITUATIES -

Wil een project maar moeilijk van de grond komen?

Blijft jouw organisatie alsmaar in dezelfde cirkeltjes draaien?

Kost het veel tijd en energie om vooruit te komen in een bepaald proces?

Is er veel weerstand op de realisatie van bepaalde plannen?

Blijft de transformatie die je in jouw organisatie wilt zien uit? 

Stop met het creëren van beweging, start met het volgen van de beweging die er al is. Daarmee breng je jouw fabriek veel sneller en moeitelozer vooruit. 

Wat doe ik als katalysator?

De natuurlijke beweging van jouw organisatie is vooruit. 

Als sidekick kijk ik niet hoe je jouw fabriek het beste van A naar B kan brengen, maar wat het is dat deze beweging afremt of blokkeert. Deze remmers en blokkades heffen we op en voorkomen we, zodat de beweging voorwaarts vrij gaat en blijft stromen en jij jouw organisatie zo snel en soepel mogelijk gaat transformeren van A naar B. 
Hiermee breng je in aanzienlijk minder tijd en aanzienlijk minder moeite projecten, veranderingen en andere processen in jouw organisatie in een stroomversnelling. Wat tevens leidt tot een nog veel mooiere en waardevollere B dan die van te voren bedacht is.


Hoe ik dat doe?

Door naar je te luisteren, met je te sparren, te spiegelen, scherpte te brengen, mee te denken, advies of andere perspectieven te geven, eerlijk te zijn, feedback te geven en dat wat we besproken hebben uit te werken naar heldere acties en/of plannen, waarbij ik gebruik maak van mijn gevoel voor het ritme en momentum in jouw fabriek. 

Laatste artikelen.

Benieuwd wat ik voor jou en jouw fabriek kan betekenen?

Neemt dan hier contact met mij op of plan een telefonisch gesprek met mij in. 

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.