iln.keirbafpot%40ofn

iln.keirbafpot%40ofn

Privacyverklaring

TOPFABRIEK, gevestigd aan Parkstraat 12 te Zoelen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Annelies Visser is de Functionaris Gegevensbescherming van TOPFABRIEK. Zij is te bereiken via .ln.keirbafpot%40ressiv.a
Persoonsgegevens die wij verwerken
TOPFABRIEK verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
● Voor- en achternaam● Adresgegevens● Telefoonnummer● E-mailadres● Bedrijf● IP-adres● Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch● Bankrekeningnummer Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via ln.keirbafpot%40ressiv.a, dan verwijderen wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
TOPFABRIEK verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
● Het afhandelen van jouw betaling● Verzenden van nieuwsbrieven● Het maken van een afspraak● Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren● Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten● Om goederen en diensten bij je af te leveren● TOPFABRIEK verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Geautomatiseerde besluitvorming
TOPFABRIEK neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van TOPFABRIEK) tussen zit. TOPFABRIEK gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
● Weblium (platform website)● MailChimp (geautomatiseerde mails)
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
TOPFABRIEK bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens.
Van actieve klanten bewaren we de persoonsgegevens zo lang als nodig is om aan het contract te voldoen. Als de opdracht klaar is, hanteren wij de wettelijke bewaartermijn. Zo lang mensen de tips lezen, blijft hun e-mailadres bewaard. Als blijkt dat zij onze mails een half jaar niet openen, verwijderen wij e-mail en naam uit ons systeem.
Delen van persoonsgegevens met derden
TOPFABRIEK verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
TOPFABRIEK gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door TOPFABRIEK en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar .ln.keirbafpot%40ressiv.a Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . TOPFABRIEK wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.
 Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
TOPFABRIEK neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via .ln.keirbafpot%40ressiv.a

Mis geen updates

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een mail wanneer er iets nieuws op de website staat. 

Bedankt voor je aanmelding!

Je ontvangt vanaf nu onze updates.

Can't send form.

Please try again later.