Hi, ik ben Annelies Visser, founder van Topfabriek en samen met mijn team helpen we leiders van en in fabrieken moeiteloos meer output uit hun fabriek te halen. 

Illustration

Fabrieken zijn mijn playground, letterlijk.

Als kind kwam ik al graag en geregeld in de metaalfabriek waar mijn vader als directeur werkte. Het was dan ook geen verrassing dat ik na mijn studie Technische Bedrijfskunde ben gaan werken bij een prachtig en groot metaalverwerkingsbedrijf. Ik vond het fantastisch dat mijn kantoor de hele dag schudde door de producerende machines.
De technische omgeving, het authentieke personeel in combinatie met de hoge werkdruk hadden mijn hart veroverd. Ik ben altijd actief gebleven in vergelijkbare omgevingen. Hier heb ik van alles gedaan: van planner tot productieteamleider in de ploegen, hoofd technische dienst, verbeterspecialist en als sparringpartner van directies. In 2019 heb ik Topfabriek opgericht. 
Zo heb ik meermaals mogen ervaren dat een ultieme samenwerking tussen mensen en machines leidt tot ondenkbare topprestaties.
Na mij jarenlang vooral in de bovenstroom geschoold te hebben in o.a. Lean Six Sigma, TPM, Machine Reliability, Asset Management enz. heb ik mij de afgelopen jaren laten scholen in de onderstroom met Systemisch Werken, Intuïtief Coachen & Adviseren en Groepsdynamieken en methodes ontwikkelt voor fabrieken waarmee zij moeiteloos meer output gaan creëren door het ontwikkelen van de onderstroom in hun organisatie.