ln.keirbafpot%40ressiv.a

ln.keirbafpot%40ressiv.a

Waar ik in geloof

Ieder productiebedrijf kan een TOPFABRIEK zijn. Een plek waar mensen met plezier naar toe gaan, hun kwaliteiten in kunnen zetten en waar ze trots op zijn. TOPFABRIEK, een plek waar plezier en succes samen gaan. 

Er is zoveel meer mogelijk wanneer mensen hun krachten bundelen. 


Uitdaging is wat mij drijft. Wanneer iets onmogelijk lijkt, word ik geactiveerd. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik gaan werken bij een prachtig en groot metaalverwerkingsbedrijf. Dat het kantoor waar ik werkte de hele dag schudde door de bewegingen van producerende machines, vond ik fantastisch. De technische omgeving, het authentieke personeel in combinatie met de hoge werkdruk hadden mijn hart veroverd. Ik wilde niet meer anders en ben daarom altijd actief geweest in vergelijkbare omgevingen.
Voordat ik begon met werken, wielrende ik op professioneel niveau. Door overtraining kwam er abrupt een einde aan mijn sportcarrière. Een ervaring die mij in heeft laten zien hoe belangrijk plezier is in het behalen van succes. Ik ging daarom op zoek naar iets anders waar ik mijn energie in kwijt kon en ging voor een maatschappelijke carrière. Waar je als sporter vooral bezig bent om jezelf te verbeteren, kwam ik erachter dat ik het nóg uitdagender vond om ook anderen mee te nemen in verbeteringen.
Ik heb mij verwonderd over wat er allemaal mogelijk is wanneer mensen écht gaan samenwerken en hoe belangrijk focus, structuur en discipline zijn om dit te bereiken. Elementen die vanzelfsprekend zijn als sporter, maar een verschil maken binnen organisaties. De positieve energie die vrijkomt wanneer mensen hun krachten bundelen, zorgt ervoor dat plezier en groot succes samen gaan. Dat gun ik ieder bedrijf.

Annelies Visser